Pirties namelis

IMG_0007.JPGPirties namelio nuoma orientuota į linksmus pasisėdėjimus arba ramų laiko praleidimą gamtoje su šeima ar draugais. Svarbiausia – privatumas.
Rami, jauki ir privati aplinka užtikrins kiekvieno ramų poilsį. Pirtyje būsite tik Jūs, Jūsų svečiai.

Pirties namelyje yra nedidelis 8-ių vietų priepirtis su baldais pasisėdėjimui ir poilsiui. Pirtį pakūrename pagal kliento pageidavimą susitarus iš anksto (pirtis kūrenama apie 2 val.) pirties laikas neribotas – kaitinkitės į sveikatą.
Vienu metu antrame namelio aukšte patogiai pernakvoti gali iki 5-6 poilsiautojų. Apsikrauti nešuliais Jums neteks – švaria patalyne pasirūpinsime mes.

Jei esate šašlykų, kepsnių ant laužo mėgėjai, visuomet galėsite pasinaudoti mūsų šašlykine, laužaviete, iešmais, kepimo grotelėmis, kad iškeptumėte šašlykų ar kepsnių net ir gausiam būriui draugų. Pirties namelį galite pasiekti ne vien įprastu transportu, bet ir baidarėmis ar valtimis.

Pirtimi gali pasinaudoti ne tik sodyboje gyvenantys, tačiau ir praplaukiantys, atvažiuojantys poilsiautojai. Būtina sąlyga – pirtį užsisakykite iš anksto (jei pirties namelis neišnuomotas), kad reikiamam laikui suspėtų įkaisti.

Sodybos teritorijoje keliautojai ar poilsiautojai gali apsigyventi su palapinėmis ar kemperiais.Vieta palapinėms